Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Skobalj, Voeten en Verhulst definitief naar eerste elftal

Gepost door:ForzaRbc // 2016-12-25 00:00:00 // 2126 keer bekeken

Het eerste elftal van RBC heeft na de winterstop een kwalitatieve impuls gekregen. Naast Redouan el Allaoui zijn ook Zajko Skobalj, Sebastian Verhulst en Jari Voeten aan het elftal van hoofdcoach Danny Mathijssen toegevoegd, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Hiermee groeit de selectie weer naar zestien volwaardige spelers. Voeten heeft al enige tijd een basisplek opgeist achter de spits. In de jeugdopleiding kwam hij al naar boven als een speler die ver boven de rest uitstak. Enig probleem was dat hij erg gehecht was aan de bal. Voormalig hoofdcoach Martijn van Galen omschreef hem als 'balverliefd'. De afgelopen competitiewedstrijden is dat verdwenen en zoekt de 18-jarige aanvallende middenvelder steeds meer de combinatie. Inmiddels heeft hij vijf treffers achter zijn naam staan.

Zajko Skobalj is pas sinds dit seizoen actief in de jeugdopleiding van RBC. Skobalj is pas zeventien jaar en kwam over van TVC Breda, waar hij onder Martijn van Galen al zijn debuut mocht maken als zestienjarige B-junior. Skobalj zal met Jovanni van Nijnatten de strijd aan moeten gaan om een basisplek in de punt af te dwingen. De aanvaller maakte tot nu toe drie competitietreffers.

Naast bovengenoemde spelers zal ook Sebastian Verhulst in de tweede seizoenshelft deel gaan uitmaken van de selectie. De Belgische middenvelder heeft al enkele wedstrijden meegedaan en is multi-inzetbaar. Met schorsingen en blessures in het achterhoofd is ook dit een aangename versterking.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd