Kuipers en Szymczyszyn versterken RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2017-06-04 00:00:00 // 2084 keer bekeken

RBC heeft de selectie voor komend seizoen rond. De selectie wordt nog aangevuld met twee jeugdspelers. Michiel Kuipers komend vanuit de RBC jeugdopleiding en Alan Szymczyszyn komt over van Internos U19, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Op 8-jarige leeftijd kwam Szymczyszyn richting Nederland en ging vervolgens keepen bij DVO'60. Hij doorliep daar vrijwel de gehele jeugdopleiding, maar kwam via Future Talents bij Internos terecht.  "Ik had het bij Internos goed naar mijn zin, maar ik wilde toch wel weer graag naar een club in eigen stad," zo vertelde hij. 


Michiel Kuipers kwam afgelopen seizoen over van RSC Alliance. Bij de stadsgenoot mocht hij al debuteren in de derde klasse. Toch koos hij dit seizoen voor RBC U19, waarmee hij uitkwam in de Vierde Divisie. Hij kwam dit seizoen vijf maal in actie voor het elftal van hoofdcoach Danny Mathijssen door middel van invalbeurten. "Ik verwacht dat ik ook komend seizoen weer heel veel zal leren en als de trainer een beroep op me doet, zal ik er staan," aldus Kuipers.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd