Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC start bekertoernooi met thuisduel tegen VIVOO

Gepost door:ForzaRbc // 2017-09-02 00:00:00 // 1330 keer bekeken

RBC start zondagmiddag met haar eerste officile wedstrijd in het seizoen 2017/2018. De eerste tegenstander in het bekertoernooi is VIVOO. De club uit Huijbergen promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de vierde klasse.


De Roosendalers hebben een goede voorbereiding achter de rug. Alleen tegen zondag eersteklasser Rood Wit W werd door een uitgedund elftal met 0-4 verloren. Tegen SC Kruisland (titelkandidaat tweede klasse) en Madese Boys (middenmoot tweede klasse) werd twee keer een gelijkspel behaald. Voor de rest waren er louter grote overwinning tegen Kapelle (1-5), vv GESTA (5-2) en WDS'19 (7-3).

De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen mist deze wedstrijd wel Mujib Yaqoubi. Hij pakte vorig seizoen in het laatste nacompetitie duel tegen vv Hontenisse zijn vierde gele kaart van het seizoen, waardoor hij een wedstrijd schorsing moet uitzitten. Yaqoubi heeft inmiddels al indruk gemaakt. In drie van de zes oefenwedstrijden troef de middenvelder doel. 

Omdat VIVOO uitkomt in de vierde klasse, en RBC al tegen twee vierdeklassers heeft geoefend, is er voor gekozen om aanstaande dinsdagavond tegen een zware tegenstander te oefenen. sv MOC'17 is dan de gastheer. De club uit Bergen op Zoom degradeerde afgelopen seizoen uit de zondag eerste klasse en is derhalve een titelkandidaat in de zondag tweede klasse. Met mooie overwinningen tegen sv DOSKO (3-1) en vv Heinenoord (6-2) is het opnieuw een goede graadmeter.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd