Zet RBC in de tweede seizoenshelft de weg omhoog in?

Ja!

77%
Nee

23%

Stemmen: 70

Speler van de week

Naam:
Joey Tak
Leeftijd
20
Positie:
Centrumverdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgen naar Steenbergen

Gepost door:ForzaRbc // 2017-10-07 00:00:00 // 553 keer bekeken

RBC speelt morgen haar derde competitiewedstrijd in de derde klasse A. De Roosendalers reizen dan af richting het sportpark van vv Steenbergen. De club uit de gelijknamige stad is zeer slecht aan de competitie begonnen. De eerste twee wedstrijden gingen verloren tegen respectievelijk Philippine (1-2 verlies) en vv Victoria'03 (3-0 verlies).


De Roosendalers begonnen ook slecht aan de competitie door met 4-2 te verliezen op bezoek bij SC Gastel, maar heeft inmiddels de eerste drie punten kunnen bijschrijven sinds vorige week. FC Bergen werd met 4-0 verslagen.

RBC en Steenbergen hebben elkaar in officiŽle duels al meerdere malen ontmoet. Nimmer won de Roosendaalse ploeg in Steenbergen. Het werd twee keer gelijk en eenmaal verloor RBC. Dat was vorig seizoen. De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen begon toen goed aan het duel met kansen voor Anwar Tarfit, Jari Voeten en Jovanni van Nijnatten, maar Steenbergen kwam uit een counter op 1-0. In de tweede helft liep de thuisploeg vervolgens over RBC heen. Het werd uiteindelijk 3-0.

Bij RBC kan Mathijssen weer een beroep doen op aanvoerder Lars de Voogd. Hij was de afgelopen twee competitieduels afwezig, omdat hij op vakantie was. Kevin van Andel blijft voorlopig nog even aan de kant staan vanwege een gekneusde enkel. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd