Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC speelt morgen tegen Groen Wit

Gepost door:ForzaRbc // 2017-10-14 00:00:00 // 1604 keer bekeken

RBC speelt morgen een thuiswedstrijd tegen Groen Wit uit Breda. De Roosendalers kwamen nog nooit in actie tegen de club uit Breda. Groen Wit kwam over uit de derde klasse B. Daar eindigde het vorig jaar als zevende.


De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen zal morgen aantreden zonder Anwar Tarfit. De topscorer van RBC kreeg in het met 3-2 verloren duel tegen Steenbergen een rode kaart door middel van twee gele kaarten, waardoor hij automatisch een wedstrijd geschorst is. 

De Roosendalers moeten winnen om aansluiting te houden met de subtop van de competitie. RBC bezet momenteel de negende plaats en heeft inmiddels al zes punten verloren, wat het vooral haar zelf kan aanrekenen. Drie keer kwam de ploeg van Mathijssen op voorsprong en in twee gevallen moest het uiteindelijk in de tweede helft in de laatste twintig minuten meerdere tegentreffers toestaan.

Groen Wit heeft nog geen nederlaag geleden. Het won haar openingswedstrijd van Victoria'03 (2-0) en speelde gelijk bij Terneuzen (1-1) en vorige week werd het ook gelijk tegen UVV'40 (1-1). 





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd