Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Update: Klijn mogelijk ook weken aan de kant

Gepost door:ForzaRbc // 2015-03-29 00:00:00 // 3172 keer bekeken

Mitch Klijn viel vanmiddag in het met 4-0 gewonnen duel tegen SVC uit met een blessure. Halverwege de eerste helft verving hij de geblesseerde Mohamed el Moussaoui, maar hij moest in het begin van de tweede helft ook naar de kant door een blessure aan de hamstring.

Het is nog niet bekend hoe lang de creatieve middenvelder eruit ligt. "Ik voelde het knappen. Ik had dit vorig jaar ook en dit was hetzelfde gevoel. Alleen was naar mijn gevoel de knak nu harder," zo stelt Klijn.

"Ik kan op dit moment met gestrekt been lopen, maar optillen lukt niet. Dinsdagochtend heb ik een afspraak met de fysiotherapeut en dan hoor ik hoe ernstig de situatie is. Daar is nu nog niets zinnigs over te zeggen. Het kan twee weken zijn, maar ook zes weken. Ik hoop dat ik snel weer fit ben," zo besluit hij.

Update: De blessure van Mitch Klijn valt mee. Na een bezoek aan de fysiotherapeut kwam aan het licht dat er een klein scheurtje in de hamstring is. Tevens was er een klein beetje vocht te zien. "Het herstel gaat waarschijnlijk niet lang duren. De fysiotherapeut verwacht dat ik over twee weken weer mee kan doen. Het kan natuurlijk altijd uitlopen," zo stelt Klijn opgelucht.

Bij een voorspoedig herstel is de middenvelder weer inzetbaar voor het thuisduel met Noordhoek op 19 april.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd