Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC v SC Kruisland in teken van fundraiser Oekraïne

Gepost door:Dennis // 2022-03-21 20:29:43 // 1199 keer bekeken

De thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Kruisland zal in het teken staan van een fundraiser voor Oekraïense oorlogsslachtoffers en vluchtelingen. RBC zal spelen in een aangepast wedstrijdshirt in de kleuren van de Oekraïense vlag. Deze shirts worden onmiddellijk na de wedstrijd geveild in De Club. 
Voorafgaand aan de wedstrijd krijgen we bezoek van Evgeniy Levchenko, ex-profvoetballer en tegenwoordig zowel voorzitter van de VVCS als bestuurslid van Stichting Breath. Floyd Aanen van Podcast de Luiten zal hem interviewen over de situatie in zijn thuisland en zijn persoonlijke ervaringen. Hierbij zal ook ruimte zijn voor vragen uit het publiek. Daarna zal Evgeniy de aftrap van de wedstrijd verrichten.

Meteen na de wedstrijd worden de unieke, wedstrijdgedragen shirts geveild in De Club, door veilingmeester Hans van der Ende. Een deel van de shirts zal ook worden verloot onder supporters. De opbrengst van deze veiling en alle donaties op de dag zelf komt voor de helft ten goede aan Stichting Breath, en voor de helft aan lokale initiatieven voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen.
 
Later deze week meer informatie over deze dag, maar voor nu: zet hem alvast in de agenda!




Reacties

Kalsdonk

2022-03-22 20:12:41

Anwar is ook volgend jaar actief bij RBC! We kunnen langzamerhand gaan spreken over een nieuwe mister RBC

Voetbaldier

2022-03-22 21:23:37

Brian Kruf zal gaan vertrekken naar MOC. Dat houdt dus in: afgelopen jaar drie nieuwe spelers gehaald voor in de voorste linie: Moerland, Kruf en Pisas en zoals ELK jaar weer zeggen ze na 1 seizoen: DOEI !! Op enkele spelers die er nu al wat langer spelen na blijft het op deze manier elk jaar weer een duiventil met gelukszoekers.

Mr.RBC

2022-03-23 12:30:47

Even off-topic om weer on-topic te komen: wat heeft de hierboven geplaatste reactie te maken met de volgende wedstrijd tegen SC Kruisland, laat staan de mooie actie over het leed in Oekraïne?

Persoonlijk ben in al het negatieve gez*ik over alles wat er gebeurt een beetje beu. Goed nieuws over Anwar of andere spelers die blijven, zes wedstrijden op rij winst, positieve fibe is de ploeg en toch komt de ene na de andere azijnzeiker comments plaatsen om de boel te bederven. Blijf dan lekker weg hier en ga dat thuis doen. Volgens jullie zijn alle spelers hier geluks- en goudzoekers die alleen maar aan eigen financieel gewin denken en kan het bestuur en technische staf er niks van.

Let wel, dit is niet bedoeld tegen eenieder die een kritische noot laat horen, maar naar mijn idee is er verschil in een kritische noot en het overloze azijn gezeik!

Als daar geen einde aan gaat komen hier, zou dat voor mij een reden zijn hier weg te blijven en dat zou ik jammer vinden.

Mr.RBC

2022-03-23 12:31:43

Ik kijk zeker uit naar de komende wedstrijd(en), een mogelijke promotie en de actie vanuit maatschappelijke betrokkenheid voor aankomende wedstrijd tegen SC Kruisland

Dennis

2022-03-23 13:12:28

Prachtig initiatief van RBC Maatschappelijk, tevens hoop op een grote opkomst komende zondag

EricK

2022-03-23 13:34:07

Ach Mr. RBC, ik begrijp uw sentiment maar ken uw pappenheimers. 

Boegieman

2022-03-25 12:33:37

Programma Nacompetitie 2021-2022 (versie november 2021 kan misschien veranderen)

Ronde 1

Hoogste geklasseerde periode 2E - Laagst geklasseerde periode 2F

Hoogste geklasseerde periode 2F - Laagste geklasseerde periode 2E

NR 12. 1C - Midden geklasseerde periode 2E

NR 13. 1C - Midden geklasseerde periode 2F

Ronde 2

Winnaar 1 - Winnaar 3 (thuiswedstrijd hangt af door hoogst geklasseerde club)

Winnaar 2 - Winnaar 4 (thuiswedstrijd hangt af door hoogst geklasseerde club)

Ronde 3

Finale wedstrijd op neutraal terrein