Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC verliest arbitragezaak

Gepost door:Dennis // 2022-04-08 23:33:35 // 1621 keer bekeken

RBC heeft de arbitragezaak verloren die Robert Braber had aangespannen tegen de door RBC aan hem opgelegde non-actiefstelling, zo meldt RBCvoetbal.ni. Afgelopen dinsdagavond diende de zaak voor de commissie in Zeist. De arbitragecommissie is van mening dat RBC onvoldoende redenen had om Braber op non-actief te zetten.

Het RBC-bestuur gaat zich beraden op de consequenties daarvan en de te nemen maatregelen.

 




Reacties

Kalsdonk

2022-04-09 09:54:05

Jammer dat braber deze zaak heeft aangespannen... ik zie niet in wat hij hier mee bereikt (buiten wat centen waarschijnlijk). Zo'n zaak kent alleen maar verliezers...

Voetbaldier

2022-04-09 10:12:39

@Kalsdonk: Geef jij hem ongelijk? De enige winnaar in deze zaak is Braber want hiermee wordt aangetoond dat de redenen die ten grondslag hebben gelegen aan zijn 'ontslag' op niks of te weinig waren gebaseerd. Nooit begrepen waarom er niet vanaf het begin transparant is geweest over de exacte redenen, dat moest allemaal 1 groot geheim blijven.

Ik kan me heel goed voorstellen dat Braber dit, met het oog op zijn toekomst als trainer, op de eerste plaats vooral ook heeft gedaan om zijn naam gezuiverd te krijgen.

Verder zijn er voor RBC nu in mijn ogen maar 2 opties:

1) Braber terug in dienst nemen (al kan ik met niet voorstellen dat hij dat zelf wil)
2) Braber naast zijn salaris dat sowieso al doorbetaald moest worden een flinke schadevergoeding betalen

Jeroen

2022-04-09 16:39:04

In Nederland is werknemer koning en trek je als werkgever bijna altijd aan het kortste eind als deze piept. Prima dat deze goed beschermd is, maar we zijn doorgeslagen. Je kunt bij rechter ook alles ontkennen en er mee wegkomen. Bij mij hoeft die Braber zich nooit meer te laten zien bij rbc. Heeft ook totaal niet ingegrepen bij vechtpartij. Triest dat rbc moeten dokken. 

Rbcfan

2022-04-09 17:53:25

Eens met Jeroen, bij de vechtpartij was Braber nergens te bekennen en ook hij is niet degene die daarop ingegrepen heeft maar juist het bestuur. Ook de situatie ontkennen van binnenuit de groep is teleurstellend. Braber moet eens in de spiegel kijken en zich idd niet meer bij rbc laten zien juist nu Ruud de rust heeft teruggebracht 

Noud

2022-04-10 00:15:08

Los van een "winnaar" snap ik RBC wel. Onze naam hoog houden is belangrijk.

Eerlijk is eerlijk, dat Braber zijn naam aanvecht is logisch. Het is ook niet niks wat er tussen mevr.Bierkens, Robert en  MR. RBC heeft afgespeeld. 

Jammer dat het zo gelopen is. Rob Penders en Robert waren gaaf bezig aan het begin van het seizoen  Robert gaat nu echt niet meer terugkomen vermoed ik