Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC dit seizoen van start met twee hoofdsponsoren

Gepost door:Dennis // 2022-08-25 06:03:36 // 581 keer bekeken

Dit seizoen heeft RBC twee hoofdsponsoren, zo meldt RBCvoetbal.ni. Naast Sakko Tankstations verwelkomt de club ook Vermetten Accountants & Advisuers als tweede hoofdsponsor. Vermetten was afgelopen seizoen al broek- en mouwsponsor. Deze samenwerking beviel erg goed, waardoor Vermetten besloot vanaf dit seizoen hoofdsponsor te worden. Beide partijen tekenden kort geleden een vierjarige overeenkomst.

Op de voorkant van het shirt staat nu Vermetten, Sakko wordt getoond op de broek en mouw en Orange Charging (een dochteronderneming van Sakko) boven het rugnummer. Onder het rugnummer is nog plek voor een sponsor, en RBC is in gesprek met partijen om ook die plek gevuld te krijgen.

“Met de komst van Vermetten als hoofdsponsor stijgen onze commerciële inkomsten en kunnen we verder bouwen aan de toekomst van RBC”, aldus Hans van der Ende tegenover RBCvoetbal.ni.

De laatste tijd worden er ook steeds meer sponsoren binnengehaald. Binnen die groep nieuwe sponsoren wordt ook regelmatig een goud- of platinapakket afgenomen. Voorzitter van het RBC Netwerk, Kees van Hassel, is blij met die ontwikkelingen. “Het zakelijk podium wat we aan het bouwen zijn, spreekt bedrijven aan. Dit seizoen zullen wij weer tal van activiteiten organiseren die ertoe moeten leiden dat sponsoren ook zaken met elkaar kunnen doen”, aldus Kees van Hassel.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd