Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag naar Prinsenbeek

Gepost door:Dennis // 2023-02-11 08:39:27 // 659 keer bekeken

Aankomende zondag gaat RBC op bezoek bij Beek Vooruit. De ploeg uit Prinsenbeek bezet momenteel de zesde stek en wist afgelopen week ook goed te starten na de winterstop door bij Victoria'03 met 2-3 te winnen. Let op! Het duel begint om 14:00 uur.

RBC begon eveneens goed aan de hervatting van de competitie. De ploeg van hoofdtrainer Ruud Pennings won vrij gemakkelijk met 4-0. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. In de heenwedstrijd tegen Beek Vooruit was RBC ook flink op schot. Het werd toen 4-1, alle vier de goals kwamen van Emile Linkers. 

Hierboven het doelpunt van Emile Linkers tegen Beek Vooruit. Hij zit zondag bij de wedstrijdselectie, zit het er weer in om een fantastisch doelpunt te maken? 

Tijdens de nabeschouwing met Pennings na afloop van het duel met Rood Wit waren Linkers en Mitchell Schilperoord nog afwezig. Linkers zat wel bij de wedstrijdselectie, maar moest afzeggen vanweke ziekte. Hoe is de situatie nu? "Donderdag is er getraind met een volledige selectie. Alleen Mitchell Schilperoord ontbreekt zondag vanwege vakantie."

RBC reist dus met een vrijwel complete selectie af richting Prinsenbeek. De overwinning kwam een half jaar geleden vrij simpel tot stand, het is de vraag of Beek Vooruit ditmaal in eigen huis meer weerstand kan bieden. "Het is zondag een wedstrijd op zich. We moeten weer naar onszelf kijken om een goed resultaat te halen, de heenwedstrijd telt daarin niet meer," zo legt Pennings uit.

Beek Vooruit en RBC komen zondagmiddag om 14:00 uur in actie. Nummer twee Antibarbari gaat op bezoek bij stadsgenoot RKVV Roosendaal en aankomend RBC-trainer Mark Klippel. Nummer drie Cluzona reist af richting Sint Willebrord om daar tegen Rood Wit W te spelen. 




Reacties

Kalsdonk

2023-02-11 09:30:49

Klippel kan ons een groot plezier doen om puntjes van Antibarbari af te snoepen

Jove28

2023-02-12 17:30:30

Eerst zelf maar winnen zo kom je in deproblemen