Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC TV: nabeschouwing met hoofdtrainer Ruud Pennings

Gepost door:Dennis // 2023-02-12 20:33:07 // 633 keer bekeken

RBC verloor vandaag twee punten in de strijd om het kampioenschap. Het werd op bezoek bij Beek Vooruit 1-1. Hoofdtrainer Ruud Pennings legt uit waardoor RBC niet tot winst kwam vandaag.




Reacties

Kalsdonk

2023-02-12 21:29:42

Mooi om te zien dat Ruud er geen touwtjes omheen bindt en toegeeft dat de wissels niet optimaal invielen. Weer een goede toevoeging Dennis aan het platform Dennis! Wellicht een idee om het zelfde concept met de motm/aanvoerder te doen? 

Dennis

2023-02-12 21:37:30

Ja, is ook zeker het plan. We gebruiken dit half jaar om hier in te groeien en vanaf komend jaar standaard. Voorbeschouwingen, reportages. Eigenlijk alles staat op de agenda om te bespreken of het mogelijk is, maar stap voor stap. 

Adje

2023-02-13 10:57:20

Ondanks dat ik de wissels nog steeds raar vind slaat Ruud wel de spijker op  zijn kop, teveel de lange bal en gehaast en dat is wat we vaak gezien hebben deze wedstrijd met de hoop dat hij eens goed zou kunnen vallen. Totaal niet het soort voetbal waar RBC het van moet hebben, ben het daar helemaal eens met de trainer.

Leuk item dit Dennis maar niet uit gaan breiden, dit voegt iets toe.

Dennis

2023-02-13 19:00:44

@Adje,

We kijken rustig hoe dit zich ontwikkelt. Alles bij elkaar zijn we op zondag - verslag, foto's, samenvatting in elkaar zetten, losse doelpunten en video-interview eruit filteren, thumbnail's ontwikkelen voor Youtube in Photoshop, uploaden naar Youtube, teksten schrijven voor beschrijving video's en artikelen plaatsen met de video's op deze site en Facebook, op Twitter bekend maken dat er weer wat is om te bekijken en video-samenvatting doorgeven aan RBC Netwerk voor de nieuwsbrief. Met drie/vier personen ongeveer drie uur bezig om alles op zondagavond klaar te hebben. En dan op maandagavond vaak nog een whats app-interview. Als je het zo leest moet er veel gebeuren in een kort tijdsbestek .