Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Anass el Gamali gaat zijn zesde seizoen in komend jaar

Gepost door:Dennis // 2023-02-16 12:00:53 // 731 keer bekeken

Komend seizoen kan nieuwbakken RBC-trainer Mark Klippel ook over de diensten van Anass el Gamali beschikken. De multifunctionele speler, die vooral als verdediger of middenvelder speelt, gaat zijn zesde seizoen in bij het eerste elftal.

El Gamali wist in die seizoenen nog niet de titel te bemachtigen. In zijn eerste jaar was hij er dichtbij, maar uiteindelijk werd een voorsprong van negen punten weggegeven in de laatste negen wedstrijden. Opvallend nu is dat er opnieuw nog negen wedstrijden op het programma staan, en dat RBC ook nu op de eerste plek staat. Wel is de voorsprong iets minder, want die is nu vijf punten. Afgelopen weekend werd er jammerlijk gelijk gespeeld op bezoek bij Beek Vooruit, daarvoor was de voorsprong nog zeven punten op naaste achtervolger Antibarbari. "Ondanks het gelijkspel van afgelopen zondag, met de spelers die wij hebben, kan en mag het ook niet anders. Daarnaast hebben wij ook een hele leuke groep. Voor komend seizoen moeten wij ook dezelfde doelstelling hebben, promoveren. Met deze groep kan je ook in de Eerste Klasse heel hoog eindigen. Op persoonlijk vlak hoop ik de blessures achter mij te laten zodat ik van toegevoegde waarde kan zijn voor het team. Ik geloof zeer zeker nog steeds in het project van RBC en dat is ook de reden waarom ik blijf."

El Gamali in duel met een speler van Kloetinge
EL Gamali in duel met een speler van Kloetinge tijdens een oefenwedstrijd. (Kloetinge - RBC 5-3)

El Gamali is bij nood ook inzetbaar als aanvaller. Zo wist hij onder andere tot scoren te komen tegen SC Gastel (3-0 winst) en Virtus (2-7 winst). Ook besliste hij twee jaar geleden de stadsderby tegen RKVV Roosendaal door drie maal doel te treffen, wat uiteindelijk resulteerde in een 2-5 overwinning. 




Reacties

Kalsdonk

2023-02-16 12:19:32

Zeer multifunctionele en betrouwbare aanvaller/pinchhitter! Heeft de pech dat hij Perry en Karim voor zich heeft maar is een uitstekende 12e man voor zowel de 2e als 1e klasse.

Kalsdonk

2023-02-16 12:20:09

Aanvaller moest natuurlijk verdediger zijn...

RBCdeLuiten

2023-02-16 14:19:16

Mooi nieuws   

Timm_91

2023-02-17 10:20:16

Waar blijft Aimen Hadjaissa? #scouting