Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Mitchell Schilperoord ook volgend seizoen van de partij

Gepost door:Dennis // 2023-02-18 10:06:05 // 880 keer bekeken

Komend seizoen is ook Mitchell Schilperoord speler van RBC. De verdediger annex middenvelder gaat aan zijn derde seizoen beginnen, zo meldt RBCvoetbal.nl. Schilperoord en RBC waren daarvoor geen onbekenden van elkaar. Hij was als jeugdspeler jarenlang onderdeel van de jeugdopleiding van RBC Roosendaal.

"Hoewel ik dit jaar minder heb gespeeld dan dat ik zou willen, kan ik wel tevreden terugkijken op de wedstrijden dat ik mee heb gedaan", aldus Schilperoord. "RBC wilde daarom ook verlengen omdat ze weten wat ze aan me hebben. Verder lig ik goed in de groep hahaha. Maar ik heb erg naar mijn zin. Om die reden plak ik er nog een jaar achteraan. Als we iedere wedstrijd scherp blijven, verwacht ik dat we dit seizoen kampioen gaan worden. Maar het komt niet vanzelf. En ik hoop dat we volgend jaar een goede en leuke selectie hebben, dan kunnen en zullen we ook bovenin meedoen. Laten we er wat moois van maken!"

 




Reacties

Dennis

2023-02-18 10:07:29

Uitstekende keuze. Vond zijn spel tegen Unitas'30 erg goed, ondanks dat ie daarvoor enkele wedstrijden niet heeft gespeeld. Makkelijk in te passen, ook op het middenveld en eventueel centraal achterin. Heeft een goede pass van voorzet. Hup RBC

Kalsdonk

2023-02-18 10:16:05

Keeper: Roy de Weert

Verdediging: Perry, Anass, Karim, Jordi, Mitchel

Middenveld: Rhomar, Sander, Rens, Randy

Aanval: Moustafa, Lucas, JayJay

Vertrekt: Lars 

Staat nu al een zeer goede selectie! Vrijwel de gehele selectie blijft en er zijn al 4 gerichte versterkingen gehaald. Vanuit de selectie blijven er nog een aantal dus we zitten al op 16/17 spelers. Het mooie hiervan is dat ze gedreven blijven om te promoveren want ze spelen ook volgend jaar hier.

RBCdeLuiten

2023-02-18 10:21:52

  

 

Mooi nieuws!

Willempie

2023-02-18 11:57:12

Absoluut goed nieuws. Goed verwoord. Niet veel gespeeld, maar als hij speelde, speelde hij goed. Beek Vooruit thuis was hij echt goed op linksback.

@Kalsdonk: Wie blijven er nog meer van de selectie? Deleij, De Bonte, Said, Reuvers?

Waar gaat Lars naar toe? Terug naar Gastel? 

Kalsdonk

2023-02-18 16:31:48

@willempie: Lars gaat naar het tweede van gastel, wilde weer gaan spelen met zijn vrienden en focussen op zijn studie (staat op voetbaljournaal). 

Namen weet ik niet in detail maar weet wel dat er nog meer blijven. Nog even afwachten wie dat zullen zijn.

Prentertjuh

2023-02-18 19:16:09

Het is uiteraard goed nieuws dat voor volgend seizoen spelers blijven en dat er nieuwe spelers komen.

Maar het aller belangrijkste is nog steeds dit seizoen.

RBC speelt nog dit seizoen nog 9 wedstrijden in de competitie om promotie af te dwingen. (eventueel in de nacompetitie). In feite speelt RBC nog 9 finales. Dit blijkt wel in de wedstrijd tegen Beek Vooruit, want die waren dolblij dat ze tegen RBC gelijk speelden. Dus de strijd om promotie is nog lang niet beslist.

Ps, niemand praat over Imran Echambit, hij toch een hele belangrijke speler voor ons RBC op het middenveld.

Kalsdonk

2023-02-18 20:43:35

@prentertjuh: zoals ik al zei is het ook voor het restant van dit seizoen belangrijk dat een groot deel van de selectie blijft. Ze blijven 100% geven voor de titel omdat ze zelf volgend jaar in de 1ste klasse willen spelen. Als bij wijze van de helft vertrekt kan dit wel eens anders uitpakken. 

Imran is inderdaad zeer belangrijk en de laatste weken één van de betere aan onze zijde. Laten we dus hopen dat ook hij er volgend seizoen nog bij is.

Willempie

2023-02-18 21:49:07

@prentertjuh: had hem al in een eerder bericht genoemd. Hij doet het goed.
 

"Nu nog minimaal Deleij, Said, Reuvers, Echambit, Tarfit, Linkers, De Bonte en 2 verdedigers. Dan heb je heb je een mooie ploeg van 20 spelers"