Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC gaat aan het bekertoernooi beginnen

Gepost door:Dennis // 2023-09-01 16:14:18 // 662 keer bekeken

Aankomende zaterdagavond gaat voor RBC het bekerseizoen beginnen. Beek Vooruit is de eerste tegenstander waar de ploeg van hoofdtrainer Mark Klippel officieel de degens mee kruist. De club uit Prinsenbeek is geen onbekende van de Roosendalers. De afgelopen twee jaar waren zij competitiegenoot.

RBC heeft een goede voorbereiding achter de rug. Met drie overwinning op Vierde Divisie-clubs en één op tweedeklasser Heinenoord heeft de club crescendo gepresteerd, maar nu gaat het écht beginnen. "We zijn zeker blij dat we gaan beginnen, wedstrijden spelen waar het ergens om gaat zijn altijd het leukst. Dan telt ook niet meer wat je daarvoor wel of niet gepresteerd hebt," zo legt Klippel uit.

Zaterdagavond ontbreken twee spelers die niet inzetbaar zijn. "Zaterdag kunnen we geen beroep doen op Vincent van Hoof (hak/achillespees) en Randy Elst (lies). Daarnaast zal Nezar berdai, die zich overigens positief ontwikkeld, met de 023 spelen."

Het is vandaag de laatste dag cvan de transferwindow. Officieel sluit die voor het amateurvoetbal op 15 juni. Jij en Jean Paul Nuijten (bestuurslid technische zaken) liggen vanavond niet te piekeren of iedereen binnenboord blijft? "Mbt de transferwindow speelt dat op ons niveau vooral rondom 15 juni en zelden in deze fase, dus daar heb ik me niet mee bezig hoeven houden. De focus kon wat dat betreft volledig op Beek Vooruit!"

RBC en Beek Vooruit ontmoeten elkaar morgenavond in het Atik Stadion om 19:30 uur. 




Reacties

Adje

2023-09-01 18:29:41

Ben enorm benieuwd naar de start opstelling, geeft 'n beetje weer waar Klippel naartoe wilt met deze sterke selectie. Laat het seizoen maar beginnen, wij zijn er klaar voor.