Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC zaterdagavond als laatste generale naar Bergen op Zoom

Gepost door:Dennis // 2023-09-15 16:39:14 // 471 keer bekeken

RBC speelt aanstaande zaterdagmiddag haar laatste bekertreffen en tevens laatste treffen totdat de competitie start. Het treft daarin sv MOC'17, dat net als RBC beide wedstrijden wist te winnen in de poulefase. Het zorgt er voor dat beide clubs door gaan naar de tweede ronde. Er staat alleen prestige op de agenda voor dit duel. 

"De wedstrijd tegen MOC'17 is een belangrijke als voorbereiding voor de competitie", zo opent hoofdtrainer Mark Klippel. "Bijna iedereen is fit en er zijn spelers die op de deur kloppen voor een plek in de basis. Dat is goed voor de concurrentie en maakt dat iedereen steeds het maximale moet geven. We zullen in het seizoen iedereen nodig hebben!"

Dat iedereen nodig is, daar kan ex-hoofdtrainer Ruud Pennings over mee praten. Hij moest anderhalf jaar geleden met een afgeroomd elftal proberen promotie zeker te stellen. Dat lukte niet, mede omdat hij genoodzaakt was spelers langer door te laten spelen dan eigenlijk mogelijk was vanwege kleine pijntjes die steeds groter werden. Klippel heeft die last momenteel niet. De coach kan alleen één speler niet opstellen: "Morgen kan Marwin Reuvers niet aansluiten bij de wedstrijdselectie. Hij heeft gisteren voor het eerst met de groep meegetraind en deze wedstrijd komt net te vroeg." Dat betekent dat onder andere de spelers Vincent van Hoof - die met een achillespeesblessure kampte - en Randy Elst (lies) weer aansluiten bij de groep.

RBC en sv MOC'17 treffen elkaar morgenmiddag om 17:00 uur op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. 




Reacties

Adje

2023-09-16 11:29:36

Sla deze over vanmiddag. Almkerk thuis ben ik er weer bij. SUKSES BOY'S