Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Van Hard Gras naar RBC

Gepost door:Dennis // 2023-12-01 12:09:48 // 590 keer bekeken

Eerder dit jaar – op 16 april om precies te zijn – wist RBC beslag te leggen op de titel van de tweede klasse C. Het dwong zo promotie af naar de Eerste Klasse E. Daar heeft het momenteel ook de koppositie in handen. Een dag na 16 april kwam de Podcast van Hard Gras online. Daarin hield Danielle Kliwon een betoog over het kampioenschap. Ze had nog nooit van RBC gehoord, dook in het verhaal van FC Hollywood aan de Vliet en kwam tot de conclusie dat ze dit misschien maar moest gaan volgen? Én dat is natuurlijk de hamvraag: volgt ze het nog?

Om dat te weten te komen moest er eerst contact gelegd worden. Uit een fragment van De Slimste Mens komt naar voren dat ze ooit Henk Spaan een berichtje heeft gestuurd voor korting via Instagram. Spaan kijkt op haar profiel, ziet een link in de bio staan naar een artikel dat ze heeft geschreven en binnen een mum van tijd kan ze voor Hardgras aan de slag. “Zo makkelijk is het,” zo zegt ze tegenover Philip Freriks, de presentator van De Slimste Mens. Als het zó simpel is, kan RBCFans.nl dan óók een berichtje sturen? Uiteraard, via Twitter wordt Danielle Kliwon benaderd of ze ons wil terugvolgen. Dat wordt dezelfde dag nog met een like beantwoord. En dan wordt inderdaad de vraag gesteld, volg je het nog?

Ja, ze volgt het nog en na enig contact is de kogel door de kerk: “ik ga een reportage plus achtergrond voor Hard Gras schrijven. Henk (Spaan) was mega enthousiast, dus we maken er iets moois van!” zo vertelt ze. “Het zou toch wat zijn als ze straks weer helemaal terug komen vanaf de vijfde klasse.” 

De verwachting is dat Kliwon ergens in het eerste kwartaal van 2024 richting Roosendaal komt om een reportage te maken, dat dan terug te lezen is in het Hard Gras nummer van april 2024. 

Haar betoog terugluisteren over RBC? Hoor meer via: klik hier en dan vanaf minuut 23:42




Reacties

RBCdeLuiten

2023-12-02 09:41:11

Mooi stukje in de podcast! Leuk als ze komend jaar komt!