Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC dinsdagavond tegen FC Dordrecht O21

Gepost door:Dennis // 2024-01-06 16:35:42 // 584 keer bekeken

RBC komt dinsdagavond in het eigen Atik Stadion uit tegen het beloftenelftal van FC Dordrecht. De ploeg van hoofdtrainer Mark Klippel speelde eerder al tegen een competitiegenoot in een oefenduel. De Oosterbuur (NAC Breda O21) werd toen op een 5-2 nederlaag getrakteerd.

Bij die overwinning van RBC tegen NAC Breda O21 zouden voornamelijk de reserves van de geel-zwarten aangetreden zijn. Of FC Dordrecht met haar normaliter basiself aan de aftrap verschijnt is de vraag."De wedstrijd tegen Dordrecht is ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Hierbij gaat het om het fitter worden en houden van de spelersgroep en het doorontwikkelen van onze speelwijze. Ik weet niet of NAC met voornamelijk wissels speelde, maar ik ga er van uit dat Dordrecht 021 zich ook voorbereidt op de tweedee seizoenshelft. Voor ons is vooral van belang dat we tegen een aantrekkelijke tegenstander spelen met kwalitatief goede spelers en daarmee weer een mooie uitdaging hebben," zo stelt Klippel.

De ziekenboeg bij RBC is flink uitgedund. Er zijn namelijk geen blessures momenteel. Wel is er minimaal een afwezige. "Dinsdag ontbreekt Lucas vanwege zijn verblijf bij familie in Brazilië en beslissen we deze week of Jelte Pal aansluit bij de wedstrijdgroep, aangezien hij momenteel vakantie heeft. Verder is, met nog wel een zondagtraining voor de boeg, iedereen fit!"

RBC en het Jong elftal van De Schapenkoppen komen dinsdagavond om 19:00 uur in actie in het Atik Stadion. Die zondag erop speelt RBC alweer een officieel duel. Hoeven is dan de tegenstander in de vierde ronde van de beker. 




Reacties

Rbcsupport

2024-01-06 23:35:20

Voor niemand bang!
Volta Side Vakkie OC!