Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgen in topper tegen WNC

Gepost door:Dennis // 2024-01-19 17:42:44 // 540 keer bekeken

RBC komt morgenavond in actie tegen huidig nummer twee WNC. De Roosendaalse formatie zou dan weer een grote slag kunnen slaan op weg naar de Vierde Divisie. De achterstand van de club uit Waardenburg is momenteel elf punten. 

Vanwege de winterse neerslag is er met man en macht op donderdag én vandaag gewerkt om de kunstgrasmat sneeuwvrij te krijgen. "Ik heb inderdaad begrepen dat er een aantal vrijwilligers/supporters vandaag hard bezig zijn geweest om het veld sneeuwvrij te krijgen. Mooi om te zien hoe betrokken men is," zo deelt hoofdtrainer Mark Klippel een compliment uit. Getraind is er wel deze week, maar op dinsdag anders dan gebruikelijk: "We hebben ondanks het slechte weer goed kunnen trainen, mede door de inzet van Pim. Dinsdag konden we bij hem in Bergen op Zoom in de zaal terecht en gisteren had hij het veld grotendeels sneeuwvrij gekregen."

Zaterdagavond is niet alleen een topper tussen RBC en WNC, maar is ook een speciale avond aangezien de selectie van RBC 91-92 is uitgenodigd. Er is tevens een pre-party in The Loods, dat naast het stadion zit (Oostelijke havendijk 13, Roosendaal). Hier ben je al vanaf 15:00 uur van harte welkom. Dat het leeft in Roosendaal is bij Klippel ook niet onbekend.

Pre Party RBC - WNC

"Goed om het horen dat er veel publiek wordt verwacht, dat betekent dat het leeft! We kijken er dan ook naar uit om de competitie te hervatten. Zaterdag zijn we op Assim Said en Lucas na compleet. Assim is nog herstellende van zijn peesblesssure en Lucas bleef nog een week langer in Brazilië."

RBC en WNC ontmoeten elkaar aanstaande zaterdagavond om 18:00 uur in het Atik Stadion. Bij winst groeit het gat met WNC naar veertien punten. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd