Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Randy Elst stopt aan het eind van het seizoen bij RBC

Gepost door:Dennis // 2024-01-26 07:02:37 // 563 keer bekeken

Randy Elst is aan zijn laatste wedstrijden bezig voor RBC. Na zeven seizoenen in het RBC-shirt heeft de nu 28-jarige aanvallende middenvelder besloten om aan het eind van het seizoen afscheid te nemen, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Elst vond het een moeilijke keuze: "Ja, dat klopt, want ik heb het nog steeds super naar mijn zin bij RBC. En zeker omdat mijn voorspelling van een paar jaar geleden uit gaat komen. Toen ik terugkwam, zei ik dat ik de club weer terug wilde brengen naar de Hoofdklasse. En dat gaan we dit jaar mooi met zijn allen voor mekaar krijgen. Alleen dat betekent dat we volgend seizoen nog verdere uitwedstrijden moeten gaan spelen. En dat wordt een lastige. Weet je wat het is? Onlangs is er bij ons een tweede geboren. En onze oudste zit nu ook op voetbal en dat betekent dat ik nu ook al een halve zaterdag met hem op pad ben. En ik zie het dan eigenlijk niet zo zitten om dan ook nog eens op zondag een hele dag onderweg te zijn naar Limburg of zo. Daarom heb ik besloten om voor mijn gezin te kiezen en te stoppen bij RBC. Supporters hebben me al een paar keer gevraagd of ik toch wel ging bijtekenen. Daarom is het goed om daar nu al duidelijkheid over te geven. Ik wil het bij RBC goed afsluiten. En ik wil afscheid nemen met een kampioenschap!"

Randy Elst speelde in de afgelopen zeven seizoenen 113 wedstrijden voor RBC en was 38 keer trefzeker in competitie- en bekerwedstrijden.
 




Reacties

Mr.RBC

2024-01-26 12:04:33

Een clubicoon met een ???????? hart die een waardig afscheid verdient

Mr.RBC

2024-01-26 12:04:34

Een clubicoon met een ???????? hart die een waardig afscheid verdient

Mr.RBC

2024-01-26 12:05:47

Zie dat de oranje witte hart emoji's niet werken en ??????? worden helaas