Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC reist zondag af naar Oosterhout

Gepost door:Dennis // 2024-01-27 10:36:35 // 397 keer bekeken

RBC speelt zondag haar eerste uitwedstrijd in de competitie in dit nieuwe jaar. Tegenstander is TSC uit Oosterhout. Sinds de heroprichting wonnen de Roosendalers nog niet van de blauw-witten.

RBC staat fier bovenaan in de eerste klasse E en heeft een flink gat geslagen. Veertien punten voorsprong heeft het na de overwinning op nummer twee WNC (5-2). TSC staat momenteel vijde, maar is omringd door veel clubs die bij een eventueel gelijkspel of nederlaag direct er overheen kunnen gaan.

TSC opende 2024 met een gelijkspel, uit bij Erp. Beide clubs komen elkaar op 18 februari ook tegen in de beker. Hoofdtrainer Mark Klippel ziet het echter niet als voorbereiding op die achtste finale. Die wordt overigens thuis gespeeld. "We leven van wedstrijd na wedstrijd en willen vooral de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft goed afsluiten. Ik ken TSC als een ploeg die graag wil voetballen en ik verwacht ook dat ze met die intentie het veld op gaan."

Rhomar Boudzra viel afgelopen weekend uit met een hamstringkwetsuur. Het probleem bleek in deze week toch groter, waardoor de middenvelder niet inzetbaar is. "Hij heeft een verrekking, mogelijk dat hij tegen VOAB kan aansluiten en anders wordt het pas na carnaval. Het is zeker balen."

Naast Boudzra kunnen ook Assim Said (al langer geblesseerd) en Randy Elst niet in actie komen. "Randy is tijdens de dinsdagtraining op zijn schouder gevallen en heeft er een ontstoken pees aan over gehouden."

RBC en TSC ontmoeten elkaar zondagmiddag om 14:00 uur op Sportpark De Warande.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd