Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Assim Said en Tom de Bonte ook volgend seizoen van de partij

Gepost door:Dennis // 2024-01-27 11:11:26 // 590 keer bekeken

RBC heeft opnieuw twee spelers van het huidige elftal weten te behouden voor komend seizoen. Assim Said en Tom de Bonte spelen ook komend jaar voor RBC. Beide spelers tekenden voor één jaar bij, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Said begon zijn loopbaan bij RBC in de O13. Na een jaar kon hij de overstap maken naar NAC Breda en doorliep de gehele jeugdopleiding. Hij werd destijds ook geselecteerd voor Marokko O15 en O17. Voor zijn terugkeer naar RBC kwam hij nog uit voor het Italiaanse AC Este in de Serie D. Bestuurslid Jean-Paul Nuijten is zeer tevreden dat Said er nog een seizoen bij doet: "Assim is sinds vorig seizoen bij onze club komen te spelen en al een absolute meerwaarde gebleken. Assim is nog jong en in mijn ogen kan hij zich nog prima verder ontwikkelen."

Tom de Bonte, eveneens een voormalig jeugdspeler, gaat komend jaar aan zijn derde jaar beginnen in de hoofdmacht . "Tom heeft dit seizoen laten zien met zijn harde werken een echte teamspeler te zijn en heeft een aanmerkelijke bijdrage geleverd aan een behoorlijk aantal doelpunten dat Jens Wirix heeft gescoord. En dat willen we graag belonen met een nog langer verblijf bij onze club", aldus bestuurslid Nuijten. De Bonte zelf vond inmiddels vijf keer het vijandelijk doel namens RBC: vier goals in de competitie en een treffer in het bekertoernooi."




Reacties

RBCdeLuiten

2024-01-28 20:54:24

Top nieuws!