RBC reist zondag af naar Sparta'25

Gepost door:Dennis // 2024-02-24 09:00:42 // 495 keer bekeken

RBC komt zondagmiddag weer in competitieverband in actie. Het gaat dan op bezoek bij Sparta'25 in Beek en Donk. Eerder dit seizoen werd er met 6-0 gewonnen. Het duelt begint om 14:00 uur.

Zo gemakkelijk als het thuis ging, zo gemakkelijk zal het hoogstwaarschijnlijk niet worden aankomende zondag. Onder ander de ondergrond is anders. Er wordt op gras gespeeld. "We spelen daar inderdaad op gras en ik verwacht meer weerstand van Sparta dan in de eerste wedstrijd. Sparta is een stugge tegenstander, fysiek sterk en in de omschakeling en met spelhervattingen kunnen ze gevaarlijk zijn," zo stelt hoofdtrainer Mark Klippel.

De afgelopen wedstrijden was het lastig tegen TSC en VOAB in de eerste helft. In de tweede helft trok RBC dat weer recht, maar Klippel moest tegen TSC in de rust toch twee maal direct wisselen om het om te zetten. "Zoals je aangeeft hebben het de afgelopen wedstrijden in de eerste helft lastig gehad, maar doordat we bleven voetballen en als team hard werken,konden we in de tweede helft het verschil maken. Die weerbaarheid bij het team is in ieder geval mooi om te zien."

Klippel heeft een bijna fitte selectie tot zijn beschikking. Alleen Randy Elst ontbreekt nog vanwege een schouderblessure. 

 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd