Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag gehuldigd en feest!

Gepost door:Dennis // 2024-04-12 17:06:46 // 375 keer bekeken

RBC werd afgelopen zondag kampioen van de eerste klasse E. In de hoofdstad van Noord-Brabant - Den Bosch - werd Emplina in het stadsdeel Empel verslagen met 1-3. De kampioensschaal werd uitgereikt, maar aanstaande zondag is de échte huldiging. Daarvoor moet er nog wel eerst een pot voetbal op de mat gelegd worden, tegen de amateurs van TOP Oss.

TOP Oss zit momenteel in de degradatiezorgen. Waar zij aan het begin nog bij de bovenste stonden, zien zij zichzelf nu terug aan de onderkant van de middenmoot als nummer tien. Helaas voor Oss gaat RBC niet verzaken in de komende wedstrijden. "We, spelers en staf, willen elke week goed spelen en winnen. Dat zal met het binnenhalen van de titel niet veranderen. In de week na de wedstrijd tegen Top gaan we nieuwe doelen stellen voor de laatste wedstrijden van het seizoen. Mooi dat er zondag nog een huldiging is. Hopelijk komt er veel publiek en kunnen we er een mooie wedstrijd van maken," zo stelt hoofdtrainer Mark Klippel.

Deze week werd bekend dat Jay-Jay Meierdres alsnog vertrekt. Is er ruimte voor een nieuwe aanvaller? "Met het wegvallen van Jay is er inderdaad nog een kans dat er een aanvaller bijkomt." Dan even terug naar de wedstrijd. Matthias Deleij (heupblessure) en Emile Linkers (hamstring) zijn sowieso niet inzetbaar.  Emile Linkers en Marwin Reuvers werken hard aan hun herstel, maar hebben nog enkele weken nodig. Voor Matthias Deleij duurt het nog even voordat hij het veld op kan en dat maakt kans op speeltijd inderdaad lastig. Nogmaals, voor zondag hopen we op veel publieke belangstelling en op een mooie wedstrijd!"

Om de vrijwilligers ook de gelegenheid te geven onbezorgd te kunnen feestvieren, gaat het supporterscafé dicht en is iedereen welkom boven in de businessclub van het Atik Stadion. Met de uitbaters van De Club zijn goede afspraken gemaakt over de opbrengsten van deze middag en avond. Om de samenwerking en saamhorigheid te onderstrepen zal er ook horecapersoneel van RBC te zien zijn achter de bar. Naast onze huis-DJ Boden Events zullen ook de Mannen van Weleer en het duo Trui en Nel een optreden verzorgen. Kom dus allen het feest vieren, want wij zijn kampioen!"




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd