Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 32

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Matthias Deleij naar Halsteren

Gepost door:Dennis // 2024-04-12 17:11:59 // 946 keer bekeken

Doelman Matthias Deleij en RBC gaan na dit seizoen uit elkaar. Na vijf jaar RBC gaat Deleij zijn geluk beproeven bij competitietegenstander Halsteren, zo meldt RBCvoetbal.nl.

In 2019 kwam Deleij over van sv MOC'17. Toen was RBC nog actief in de derde klasse. Met de Roosendalers klom hij uiteindelijk op met dit jaar inbegrepen naar de Vierde Divisie. Vier jaar lang verdedigde hij het doel, begon dit jaargang ook als eerste doelman, maar moest na een week weg met school zijn plek afstaan. Onfanks slechts acht duels te spelen voor het eerste elftal dit jaar wilde RBC graag met hem door.  "Klopt", zegt bestuurslid voetbaltechnische zaken Jean-Paul Nuijten, "maar Matthias heeft er voor gekozen om een nieuw avontuur aan te gaan. Dat vinden we uiteraard erg jammer, maar we respecteren zijn beslissing en wensen hem veel succes toe bij Halsteren."

Afgelopen zondag in de kampioenswedstrijd tegen Emplina stond Deleij weer in de basis, maar viel uit met een heupblessure. "Gelukkig gaat het de goede kant op. Er staat 4 tot 6 weken voor herstel, dus dat is wel echt balen", aldus Deleij. "Het is jammer dat ik daardoor mijn carrière bij RBC niet goed kan afsluiten, want ik kijk terug op een prachtige tijd. Ik ben op mijn achttiende in de Derde Klasse bij RBC gekomen en ben er trots op dat ik al die jaren een rol heb kunnen spelen in de promoties tot aan de Vierde Divisie. Ik wil ook zeker mijn dank uitspreken aan alle RBC-supporters voor hun voortdurende steun en waardering gedurende mijn tijd hier. Uiteraard hoop ik dat RBC de stijgende lijn kan voortzetten in de toekomst en ik zal de ontwikkelingen van de club zeker blijven volgen."




Reacties

Mr.RBC

2024-04-12 19:34:42

Jammer Matthias, had je graag nog één of twee seizoenen bij RBC willen zien Weet persoonlijk zeker dat je het niveau wat hoger gevraagd wordt had kunnen halen

Dank voor alle mooie dingen die je ons als RBc supporters hebt gegeven de afgelopen seizienen

Het ga je goed bij Halsteren and we'll meet again

Kalsdonk

2024-04-12 21:19:03

Buiten dat matthias weg gaat versterkt hij ook nog een concurrent voor volgend seizoen... slechte zaak 

Jan Konings

2024-04-13 21:50:46

Begrijpelijk dat Matthias deze keuze maakt. Zeker met de keeper die er aan komt. Nog een jaar 2e keuze is zonde van zijn talent